Assisterende kjøkkensjef
Quality Hotel ENTRY
- Oslo
- Fast
- Fulltid
- Tett samarbeid med kjøkkensjefen og arbeidsoppgavene utføres i samråd med kjøkkensjefen
- Daglig drift og strategisk utvikling av kjøkkenet
- Rekruttering og opplæring av kjøkkenpersonell
- Kvalitetssikring av produksjon og service
- Ansvar for lagerkontroll, budsjett, innkjøp og varetelling
- Kreativ meny- og konseptutvikling
- Planlegging av arrangementer i samarbeid med F&B ledelsen
- IK-mat / internkontroll
- Oppfølging av leverandører
- Aktivt jobbe for å redusere matsvinn
- Oppfølging av lærlinger
- Fagbrev som kokk
- Gjerne erfaring fra tilsvarende stilling
- God mat faglig kunnskap og kjennskap til IK-Mat
- Samarbeidsvilje og engasjement
- Ambisiøs og kvalitetsbevisst
- Kreativ
- Trives med å jobbe i team og ut mot gjester
- God på logistikk og koordinering
- Strukturert og detaljorientert