Careerjet Privat politikk

Søke jobb som :
Hvor :
 

Careerjet Privat politikk

Ivaretakelse av personvern er viktig for Careerjet Ltd ("Careerjet"). Disse retningslinjene for personvern beskriver hvordan Careerjet innhenter, bruker og presenterer personlig informasjon du oppgir når du bruker nettstedet - http://www.careerjet.no - ("Nettstedet").

Leser informasjon

Når du bruker Careerjet nettstedet vil våre servere samle informasjon indirekte og automatisk om dine aktiviteter mens du er på siden, til og med nettsidene du ser på og hvor mange ganger du ser på dem, samt informasjon om hvilken nettleser du bruker. Vi bruker denne informasjonen til å tilpasse ditt jobbsøk, for systemadministrasjon og for å forbedre vårt nettsted.

Personlig Informasjon Du Spesielt Skaffet

Du kan generellt besøke Careerjet nettstedet uten å måtte oppgi dine personlige opplysninger. I noen deler av nettstedet vil du bli forespurt om å gi personlige opplysninger - for eksempel ditt navn, e-postadresse, CV osv. Dine personlige opplysninger vil kun bli brukt til å levere informasjon eller tjenester som du har forespurt om, og for å forbedre nettstedet. I tilsendte e-postmeldinger (jobbvarsler) gir vi informasjon om hvordan man du melde deg av tjenesten.

Personlig Informasjon

Vi vil normalt ikke avsløre personlige opplysninger til tredjeparter, med mindre du spesifikt gir nettstedet lov til å gjøre det, for eksempel når du sender søknaden din til en rekrutterer gjennom Careerjet eller når du gjør din CV søkbar for å bli sett av rekrutterere.
Under visse omstendigheter kan vi være juridisk forpliktet til å formidle informasjon til regjeringen eller andre tredjeparter, og hvis Careerjet blir en del av en annen organisasjon, kommer den organisasjonen til å ha de personlige opplysningene som har vært samlet inn av Careerjet, og den vil fortsette de rettighetene og forpliktelsene med hensyn til dine personlige opplysninger som er beskrevet i Private Politikken.

Sikkerhet

For å beskytte konfidensialitet av din personlig informasjon bruker Careerjet passende sikkerhetstiltak for å passe på konfidentielle informasjonen. Allikevel kan ikke sikkerhets eller private risikoer bli helt eliminert og Careerjet kan ikke garantere at din personlig informasjon ikke blir avslørt på andre måter enn det som er beskrevet i denne Privat Politikken.

Endringer til denne Privat Politikken

Vi kan endre denne politikken til enhver tid ved å sende den politikken som er endret til den e-post adressen du ga oss eller vise den på din side.

Spørsmål?

Hvis du har noen spørsmål om denne Privat Politikken, vennligst kontakt oss.