KOKK - RESTAURANT CHEF 50%
Clarion Hotel
- Arendal, Agder
- Fast
- Fulltid
- At du vil omgi deg med de mest kunnskapsrike hotellansatte i Norden
- At du blir inkludert i avgjørelser som angår din avdeling
- At nettopp din mening betyr noe
- At du vil oppleve genuin glede og omsorg fra dine kollegaer og ledere
- At du får den utviklingen du trenger for å blomstre profesjonelt og personlig
- At du vil få muligheten til å jobbe i hele Norden - hvis du selv vil
- At du vil få jobbe i et trygt arbeidsmiljø som er i kontinuerlig utvikling og endring
- Sammen med dine kollegaer skape en uforglemmelig helhetsopplevelse for restaurantens gjester.
- Lage matretter ihht rutiner og lønnsomhetsmål.
- Daglig mise en place til a la carte, lunch og middag.
- Å sette deg godt inn i restaurantens menyer på både mat og drikke.
- Å ta hånd om leveranser fra våre leverandører.
- Til enhver tid drifte kjøkkenet ihht gjeldende rutiner og regelverk.
- Ved ansettelse blir en fullstendig stillingsbeskrivelse presentert, samt en oversikt over mandat og forventninger