Kokk - sesong

Hurtigruten

  • Norge
  • Midlertidlig
  • Fulltid
  • 15 dager siden
Er du kokk og ønsker å jobbe med kortreist mat?I 130 år har vi jobbet for å gi gjestene våre uforglemmelige opplevelser, og tilby de vi jobber sammen med et spennende og givende arbeidsmiljø.Vi søker kokker til sesongstillinger med interesse for gode, lokale råvarer og ønske om å jobbe med vårt anerkjente matkonsept Norway 's Coastal Kitchen. Å starte som sesong/vikar gir gode muligheter for fast stilling senere for de rette.Vi jobber knallhardt for autentiske opplevelser med utvikling og implementering av innovative F&B-konsepter som skal skape nye og bedre opplevelser for våre gjester. Samtidig fokuserer vi på å videreutvikle våre medarbeidere slik at vi sammen kan yte service og kvalitet i verdensklasse.Satsingen på lokalmat gjennomsyrer hele flåten vår. Vi samarbeider med lokale leverandører langs hele kysten slik at våre gjester skal få servert så kortreist og smakfull mat som mulig!Kjenner du deg igjen i våre verdier: We Inspire, We Empower, We Care, We Explore?Arbeidsoppgaver
  • Produksjon og bearbeidelse av kald og varm mat
  • I samarbeid med ass. kjøkkensjef følge gjeldende menyer, men likevel være en pådriver for utvikling av retter, menyer og anretning iht. Hurtigrutens verdifundament "Norway`s Coastal Kitchen"
  • Renhold i henhold til gjeldende renholdsplaner
  • Informere overordnede om avvik, slik at dette kan håndteres av ansvarlige
  • Medansvarlig for at skipets drifts- og sikkerhetsstyringssystemer følges, herunder påse at IK-mat rutiner blir fulgt opp innenfor ansvarsområde
  • Annet forefallende arbeid
Kvalifikasjoner
  • Fagbrev og arbeidserfaring som kokk. Dokumenterbar og relevant erfaring i kokkeyrket (minimum 3 år) kan kompensere for krav til utdanning i midlertidig stilling.
  • Personlig egnethet vil vektlegges.
  • God muntlig engelsk og skandinavisk språk er et krav.
  • Alle ansatte må ha; grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk, krise og passasjerhåndteringskurs samt godkjent helseattest fra autorisert sjømannslege. Det er ikke krav om å ha kursene før du søker på sesongjobb, men vi gjør oppmerksom på at den enkelte må bekoste kursene selv.
Personlige egenskaper
  • Ha lidenskap for kokkeyrket og kortreist mat
  • Høyt fokus på sikkerhet
  • Fleksibel med stor arbeidskapasitet
  • Liker å jobbe i team og evner å arbeide godt under press
  • Strukturert i det daglige arbeidet med et sterkt fokus på kvalitet og detaljer
  • Kjenner deg igjen i våre verdier: We Inspire, We Empower, We Care og We Explore
Vi tilbyr
  • Lage real og skikkelig mat med ferske, lokale råvarer fra hele kysten
  • En utfordrende stilling der du jobber med en av Norges sterkeste merkevarer sammen med gode kollegaer
  • Variert arbeidshverdag med 1:1 turnus (to rundturer)
  • Kost og losji om bord
  • Betalt reise til og fra avreisehavn, etter avtale
  • Lønn i henhold til tariffavtale
  • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
  • En unik arbeidsplass med gode kollegaer i alle aldre og sosialt samhold
  • Varierte arbeidsdager med Norges vakreste utsikt
Søknadene vurderes fortløpendeVil du vite mer om vårt anerkjente matkonsept Norway`s Coastal Kitchen? Klikk her:#1000jobber

Hurtigruten

Lignende stillinger

  • Kokk 80%

    FLIPPER BAR AS

    • Ranheim, Trondheim
    Vi søker etter en kokk som ønsker å ta ansvar og være med å utvikle vårt kjøkken. Du må bli motivert av ansvar, like høyt tempo og søke utfordringer for å være vår rette person t…
    • 20 dager siden
  • vi søker to sesong hjelper inn mot jul til butikken vår i Molde

    KID INTERIOR AS 44 AVD MOLDEGARD STORSENTER

    • Molde, Møre og Romsdal
    Kid/Hemtex er i dag en av Nordens ledende interiør- og tekstilkjeder, med mer enn 280 fysiske butikker og nettbutikk, representert i Norge, Sverige, Finland og Estland. Vi tilbyr e…
    • 6 timer siden