
Kokk - sesong
- Norge
- Midlertidlig
- Fulltid
- Produksjon og bearbeidelse av kald og varm mat
- I samarbeid med ass. kjøkkensjef følge gjeldende menyer, men likevel være en pådriver for utvikling av retter, menyer og anretning iht. Hurtigrutens verdifundament "Norway`s Coastal Kitchen"
- Renhold i henhold til gjeldende renholdsplaner
- Informere overordnede om avvik, slik at dette kan håndteres av ansvarlige
- Medansvarlig for at skipets drifts- og sikkerhetsstyringssystemer følges, herunder påse at IK-mat rutiner blir fulgt opp innenfor ansvarsområde
- Annet forefallende arbeid
- Fagbrev og arbeidserfaring som kokk. Dokumenterbar og relevant erfaring i kokkeyrket (minimum 3 år) kan kompensere for krav til utdanning i midlertidig stilling.
- Personlig egnethet vil vektlegges.
- God muntlig engelsk og skandinavisk språk er et krav.
- Alle ansatte må ha; grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk, krise og passasjerhåndteringskurs samt godkjent helseattest fra autorisert sjømannslege. Det er ikke krav om å ha kursene før du søker på sesongjobb, men vi gjør oppmerksom på at den enkelte må bekoste kursene selv.
- Ha lidenskap for kokkeyrket og kortreist mat
- Høyt fokus på sikkerhet
- Fleksibel med stor arbeidskapasitet
- Liker å jobbe i team og evner å arbeide godt under press
- Strukturert i det daglige arbeidet med et sterkt fokus på kvalitet og detaljer
- Kjenner deg igjen i våre verdier: We Inspire, We Empower, We Care og We Explore
- Lage real og skikkelig mat med ferske, lokale råvarer fra hele kysten
- En utfordrende stilling der du jobber med en av Norges sterkeste merkevarer sammen med gode kollegaer
- Variert arbeidshverdag med 1:1 turnus (to rundturer)
- Kost og losji om bord
- Betalt reise til og fra avreisehavn, etter avtale
- Lønn i henhold til tariffavtale
- Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
- En unik arbeidsplass med gode kollegaer i alle aldre og sosialt samhold
- Varierte arbeidsdager med Norges vakreste utsikt