Restaurantsjef

BULLOCK AS

  • Stavanger, Rogaland
  • Fast
  • Fulltid
  • 17 timer siden
Dine arbeidoppgaver vil være:
  • Aktiv tilstedeværelse og ledelse i restauranten med gjester og ansatte.
  • Budsjett og resultatansvar, herunder timestyring, vaktplan, kostnadskontroll /fortjeneste.
  • Opplæring, oppfølging og utvikling av medarbeidere
  • Oppfølging av rutiner og systemer
  • Varebestilling, varelager, varetelling og kontroll.
  • Tett samarbeid med Daglig leder.
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i de ulike avdelingene.
  • Se til at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges.
Kvalifikasjoner:
  • Tidligere erfaring fra restaurant eller bar.
  • Skandinavisk språk (flytende).
  • Interesse for vin.
Personlige egenskaper:
  • Genuin interesse for mat og drikke
  • Du liker å jobbe med mennesker
  • Du tar ansvar og gjennomfører/fullfører de oppgavene du har
  • Selvstendighet
  • Du oppleves som positiv og imøtekommende.
Kontaktperson for stillingenOle H. UelandDaglig leder91631448Kopier telefonnummerKopier e-postadresseOm bedriftenRestaurant og bar midt i Stavanger sentrum som serverer en allsidig meny med fokus på biff.Live musikk hver fredag og lørdag hele året.Uteservering på sommeren.SektorPrivatNettsted

BULLOCK AS