Restaurantsjef
BULLOCK AS
- Stavanger, Rogaland
- Fast
- Fulltid
- Aktiv tilstedeværelse og ledelse i restauranten med gjester og ansatte.
- Budsjett og resultatansvar, herunder timestyring, vaktplan, kostnadskontroll /fortjeneste.
- Opplæring, oppfølging og utvikling av medarbeidere
- Oppfølging av rutiner og systemer
- Varebestilling, varelager, varetelling og kontroll.
- Tett samarbeid med Daglig leder.
- Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i de ulike avdelingene.
- Se til at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges.
- Tidligere erfaring fra restaurant eller bar.
- Skandinavisk språk (flytende).
- Interesse for vin.
- Genuin interesse for mat og drikke
- Du liker å jobbe med mennesker
- Du tar ansvar og gjennomfører/fullfører de oppgavene du har
- Selvstendighet
- Du oppleves som positiv og imøtekommende.