Hva vi ser etterHar erfaring fra servering (ikke et krav, men en fordel)Har godt humør og stor arbeidskapasitetEr fleksibel og kan stille på kort varselTrives i et høyt tempo og med mange gjesterSnakker norsk eller engelskMå være fylt 20 årArbeidsoppgaverServering av mat og drikkeIvareta gjesteopplevelsen fra ankomst til avreiseSørge for et rent og ryddig arbeidsområdeSamarbeide tett med kjøkken og kollegaer.Vi tilbyrEt godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaerOpplæring og oppfølgingArbeid i et populært og travelt restaurantkonseptMulighet for flere vakter ved behovLønn etter tariffavtale (riksavtalen)Kontaktperson for stillingenMatias HynneDaglig lederKopier e-postadresseOm bedriftenVilla Paradiso er en kjede av nabolagsrestauranter kjent for ekte napolitansk pizza og italiensk matkultur. Historien startet i 2003 med en reise til Napoli, og i 2004 åpnet første restaurant på Grünerløkka i Oslo. Siden har vi vokst til flere byer, alltid med samme lidenskap for autentiske smaker, vedfyrte pizzaovner og en varm, livlig atmosfære.SektorPrivatNettsted