Hva vi ser etterDu har erfaring fra servering, gjerne fra sjømat- eller vinmiljøEr serviceinnstilt, smilende og liker å skape gode gjesteopplevelserTrives i et høyt tempo og holder hodet kaldt når det er traveltHar interesse for mat og drikke, og vil gjerne lære merKommuniserer godt på norsk og/eller engelskEr fleksibel, samarbeidsvillig og bidrar til et godt arbeidsmiljøArbeidsoppgaverTa imot og følge opp gjester med profesjonell og personlig serviceAnbefale og servere sjømatretter og drikke, inkludert vinpakkerPresentere meny og gi veiledning til gjesteneSørge for at bordene er ryddige og restauranten innbydendeHåndtere bestillinger og betalingBidra til godt samarbeid mellom kjøkken og serveringsteamDelta i oppdekking og forberedelser til selskaper og arrangementerVi tilbyrEn spennende jobb i en nyåpnet sjømatrestaurant midt på RådhuskaiaMulighet til å jobbe med ferske råvarer og eksklusive produkter som hummer og kongekrabbeEt inkluderende og engasjert team med høyt servicenivåGod opplæring og utviklingsmuligheter innen mat og drikkeKonkurransedyktige betingelser etter erfaring og kvalifikasjonerEt sosialt arbeidsmiljø med energi, godt humør og fokus på gjesteopplevelserKontaktperson for stillingenMartineHRKopier e-postadresseOm bedriftenFish Me er en solid sjømataktør fra Bergen, med røtter tilbake til 1990 og sterk drift siden 2012. Nå har vi åpnet vår første avdeling i Oslo -- et kombinert sjømatutsalg og sjømatrestaurant midt på Rådhuskaia. Her serverer vi alt fra hverdagsfisk til eksklusive råvarer som hummer og kongekrabbe, i en uformell men kvalitetsbevisst atmosfære.SektorPrivatNettsted