Halla kompis, vi digger at du har trykket deg inn her!Konseptet er, kort fortalt, å være en kompis for folket i nabolaget. Sørge for at de alltid føler seg velkommen - og servere dem skikkelig god burger, digg pizza og himmelske milkshakes 🍔🍕Vi ønsker mangfold og variasjon blant våre medarbeidere og ønsker derfor å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.Som medarbeider er du stjerne kompisen på gulvet i vår restaurant.Du utstråler våre verdier, er glad i andre mennesker og gir alltid det lille ekstra. Du jobber i team, tett på dine kolleger i et arbeidsmiljø preget av et felles ønske om å levere gode gjesteopplevelser og resultater.Er du vår nye kompis, burde du søke som medarbeider til Kompis Orkanger 🥳Som stjerne kompis på gulvet vil vi trekke frem disse ingrediensene som suksessfaktor:
Du liker folk - og det faller deg naturlig å yte service.
Teamarbeid - arbeidsmiljø som er prefet av samspill.
Vekst ambisjoner- lærevillig og jobber systematisk.
I ryggen har vi Bitastad, som er det råeste veksthuset for serveringskonsepter. Samarbeidet internt i Kompis og med de øvrige restaurantkjedene i Bitastad gir oss et smørbrød av fordeler - som selvfølgelig kommer både gjestene og medarbeiderne til gode. Som medarbeider vil du ha medansvar for:
produksjon og kjøkkenarbeid
servere inhouse gjester, samt håndtere take away bestillinger
produksjon av milkshakes
renholdsrutiner
åpning og stenging av restauranten
varemottak
Det er en fordel dersom du:
Over 18år
Har erfaring fra restaurant, gjerne fra kjøkken
Er serviceinnstilt og fremoverlent
Trives med et høyt arbeidstempo
Har et godt øye for salg
He-hey! Du leste helt ned hit, ja! Det kan bare bety én ting, kompis - og det er at du bør sende oss en søknad. Fortell litt om deg selv og hvorfor du ble nysgjerrig!Og du? Det er helt greit å søke selv om du kjenner et snev av usikkerhet, altså. om du passer for oss og vi passer for deg - det er noe vi skal finne ut sammen. Men det vet vi ikke før du har søkt!Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK💛 og fører vei i vår arbeidshverdag:
får Eierskap til Kompis-restauranten
har masse Lidenskap for folk og god service
legger vekt på Samspill med ansatte og kunder
og har en god porsjon Kremmerånd i forklelomma
Lyst til å bruke E ierskap, L idenskap, S amspill og Kremmerånd til å oppnå Kompis-suksess? Da høres du ut som vår rykende ferske Kompis-medarbeider.Sjekk ut vår karriereside og alle våre ledige stillinger ved å trykke her - da vil du få et enda større innblikk i hvordan det er å jobbe i Kompis 🍕Vil du vite mer før du trykker «send»? Pling på Daglig leder Hanne på tlf. 98 04 41 13Om bedriftenKompis åpnet sin første restaurant på Byåsen i Trondheim i 2017 og ble fort en familiefavoritt. Bak konseptet Kompis står gründerne Tom, Kenneth og Øistein - tre trøndere med lidenskap for god mat og topp service.SektorPrivatNettsted