Kjøkkenmedarbeider, kokk, servitør og bartender til raskt voksende catering, event, kro og kioskdrift i Bergen
FLIPZONE AS
Vestland
Fast
Deltid
7 dager siden
Hva vi ser etterØnskede kvalifikasjoner:Erfaring fra kjøkkenarbeid eller lignende stilling er en fordel, men ikke et krav.Gode samarbeidsevner og evne til å jobbe effektivt under press.Hygienebevisst og kvalitetsorientert.Fleksibel, positiv og ansvarlig.Evne til å holde hodet kaldt i hektiske perioder.Gode norskkunnskaper (muntlig og skriftlig) er en fordel.Om du enten er allsidig og kan jobbe i alle avdelinger eller bare i en av avdelingene. Ta kontakt. Send CV og søknad tilArbeidsoppgaverForberedelse av matvarer og ingredienser for både catering, kro- og kioskdrift.Håndtere matbestillinger og pakking for catering.Rydde og vaske kjøkken og arbeidsområder.Sørge for at kjøkkenet er i samsvar med hygiene- og sikkerhetsforskrifter.Hjelpe til med betjening av kiosk.Andre oppgaver som kan tilkomme i forbindelse med matservering.Er også mulig for rette søker å jobbe i alle våre avdelinger, bar, kjøkken, servering og trampolinepark.Vi tilbyrEt hektisk og variert arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter.Et positivt og inkluderende arbeidsmiljø.Konkurransedyktige betingelser.Mulighet for fast ansettelse etter prøveperiode.Kontaktperson for stillingenAlexanderF&B MANAGER/KJØKKENSJEF90055863Kopier telefonnummerKopier e-postadresseOm bedriftenFlipzone AS avd FoodZone og avd Sportzone driver med catering, event, arrangement, bar og annen drift i serveringsbransjen.SektorPrivat