Ønsker du å være med på å skape Oslos nye møtepunkt i høyden?

Compass Group

  • Oslo
  • Fast
  • Fulltid
  • 1 dag siden
De første leietakerne har flyttet inn i bygget i sommeren, og vår Contract Manager Camilla fortsetter med å bygge sitt team. Er du servitør eller hovmester med glimt i øyet og lidenskap for service? Da kan dette være stillingen for deg! Søk allerede i dag på stillingen som: Hovmester i 100% stilling Om Skybar-konseptetSkybar er et naturlig møtested for både business og pleasure -- en avslappet, men eksklusiv møteplass med høy kvalitet på mat, drikke og atmosfære. På dagtid serveres det à la carte-lunsj til gjester og ansatte i huset. På kveldstid (mandag til fredag) fortsetter serveringen i et elegant og sosialt miljø. Skybar er også tilknyttet en egen styreetasje med møterom og servering, som krever diskresjon, profesjonalitet og høy standard på leveransen. Om bygget og prosjektetConstruction City-prosjektet består av flere bygg med gradvis innflytting fra juli 2025 til mars 2026. Allerede 1. juli 2025 åpnet en stor del av bygget, inkludert to moduler i en moderne Food Court, med kapasitet på opptil 1100 gjester daglig. I januar 2026 forventes ytterligere 1500 leietakere, og da skal det leveres en fullverdig Food Court-løsning med seks konsepter og opptil 3500 gjester hver dag. I tillegg drifter vi flere kaffebarer, to restauranter og et moderne møtesenter i bygget. Som hovmester i Skybar vil duVære med fra starten og bidra til å forme front of house-opplevelsenArbeide hovedsakelig i Skybar med à la carte-servering på dagtid og kveldstidHåndtere gjester i styreetasjen ved møter og spesielle arrangementerSkape en atmosfære preget av tilgjengelighet, kvalitet og stilSamarbeide tett med kjøkken, bar og ledelse for å sikre optimal opplevelse for gjesterPlanlegging av arrangementer og bemanning til slike arrangementer Vi tilbyr100 % heltid med arbeid mandag--fredag -- fri i helger og på helligdagerEn del av et åpningsteam i et unikt og nybygget miljøGode utviklingsmuligheter i en ny og spennende organisasjonLønn etter tariffEn arbeidsplass som verdsetter nytenkning og gode innspillEn tilgjengelig, støttende og synlig ledergruppeØnsker oppstart i rollen i september 2025. Vi ser etter deg som har:Erfaring fra restaurant, gjerne i kombinasjon med bar/serveringFagbrev som servitør er en fordelGode språkferdigheter -- du må beherske skandinavisk og engelskGodt humør, fleksibilitet og glimt i øyetLidenskap for mat, vin og førsteklasses gjesteopplevelserBestått kunnskapsprøve i alkoholloven og/eller etablererprøve er en fordelEvne til å håndtere både hektiske lunsjserveringer og elegante kveldsmottakelserSelvstendighet og lagånd Slik søker duSøknadsfristen er 21. september. Vi behandler søknader fortløpende, og vi ønsker å komme i gang med rekrutteringen snarest mulig.Ønsker du å være med på å skape Oslos nye møtepunkt i høyden?
Søk i dag -- vi gleder oss til å høre fra deg!Om bedriftenVi er ikke bare verdens største innen mat og service -- vi setter standarden. 🌍 Med 580 000 kolleger i 30 land og en omsetning på over 340 milliarder kroner, leverer vi alt fra førsteklasses måltidsopplevelser til banebrytende serviceløsninger.I Norge er vi 9 700 stolte medarbeidere på 630 lokasjoner, med et av bransjens råeste kokketeam, hjerte for bærekraft og vilje til å gjøre en forskjell. Hos oss får du jobbe i et globalt fellesskap, med lokale røtter, og være med på å skape opplevelser som betyr noe.SektorPrivatNettsted

Compass Group