Bankettservitør, ekstrahjelp - Clarion Hotel Oslo
CLARION HOTEL OSLO
- Oslo
- Fast
- Deltid
- ta nøyaktige kundebestillinger, inkludert eventuelle spesielle ønsker eller diettbegrensninger, og sørge for at de blir formidlet korrekt til kjøkkenpersonalet
- servere mat og drikke til bordet i rett tid, sikre at mat og drikke serveres ved riktig temperatur og kontrollere at kunden er fornøyd
- yte oppmerksom og vennlig service, svare på spørsmål og henvendelser fra gjestene, og sørge for at de får en positiv matopplevelse
- opprettholde god kommunikasjon med nærmeste leder og resten av teamet
- erfaring fra restaurant eller bankett
- fleksibel og pålitelig, med en lidenskap for å skape gode kundeopplevelser
- gode kommunikasjonsevner og øye for detaljer
- trives i et hektisk arbeidsmiljø og evne til å mestre stress
- å kunne snu utfordringer til muligheter, håndtere flere arbeidsoppgaver samtidig og opprettholde høy kvalitet, selv under press
- gode problemløsningsevner og en proaktiv tilnærming
- Strawberry verdsetter mangfold. Ulike bakgrunner, erfaringer og ideer skaper et unikt og inspirerende arbeidsmiljø.
- et dynamisk og inspirerende arbeidsmiljø der innsatsen din blir satt pris på
- muligheter for karriereutvikling og vekst innen Strawberry
- personalrabatter og rabatt for venner og familie på mer enn 200 av våre hoteller
- 25 % rabatt på mat og drikke på alle våre restauranter og barer
- fantastiske tilbud på opplevelser, reiser, shopping og mye mer