Servitør Kvalifikasjoner og egenskaper· Har erfaring fra a la carte restaurant· Kunnskap om og interesse for mat & vin· Serviceminded og positiv· Ærlig og ansvarsfull· Kvalitetsbevisst og detaljorientert· Kommuniserer og samarbeider godt med kollegaer· Snakker et nordisk språk eller engelsk Arbeidsoppgaver· Ta imot og presentere meny og drikke til gjester· Ta bestilling og anbefale drikke· Sørge for at gjestene har det de trenger· Mersalg· Sette opp og dekke bord etter bestillinger Vi kan tilby· Spennende arbeidshverdag med engasjerte kolleger· Godt faglig og sosialt miljø· Lønn etter avtaleKontaktperson for stillingenSigurd ØymoenRestaurant ManagerKopier e-postadresseOm bedriftenEngebret Cafe holder til i sjarmerende lokaler fra 1857 som oser tradisjoner, historie, og som er plassert i hjerte av Oslo. Både Ibsen, Grieg, Bjørnstjerne Bjørnson, Knut Hamsun, Edvard Munch, Johanne Dybwad, Sigrid Undset og mange flere av 1800 og 1900-tallets kunstnere gjestet ofte Engebret, noe mange kunstnere gjør også i dag. En av de viktigste visjonene for vårt arbeid er at alle gjeste skal føle seg velkomne, oppleve god service og ha en hyggelig opplevelse hos oss. Vi serverer både lunsj og a la carte middag på kvelden.SektorPrivatNettstedFacebook