Assisterende daglig leder trainee: Start din karriere på Norges mest populære restaurant
NORPORT AS
- Oslo
- Fast
- Fulltid
ARBEIDSOPPGAVER:ServeringGjesteoppfølgingTilste at matkvalitet, atmosfære og renhold blir ivaretattInternmarkedsføringOppfølging av rutiner som konseptet beskriverDeltid/ heltidVi tilbyrSom assisterende daglig leder trainee inngår du i et av våre opplæringsprogram som skal gjøre deg i stand til å tiltre en daglig leder/leder-stilling i en av våre mange restauranter.Hvert år tar vi inn 3-5 daglig leder trainee kandidater som får et tilpasset opplæringsprogram avhengig av bakgrunn, alder, erfaring, utdannelse osv. Programmet har en varighet på 4-12 måneder, avhengig av kandidatens tidligere erfaring og bakgrunn. Programmet inneholder opplæring innen personalledelse, markedsføring, regnskap, budsjettering, ansettelser, coaching og varekostnadskontroll.Hovedvekten vil være på praktisk ledelse. Disse programmene gjennomføres i samarbeid med erfarne daglige ledere i andre bedrifter, og i samarbeid med vår regnskapsavdeling, markedsavdeling, driftsledere og øvrige i Egons administrasjon. Kandidater som ikke gjennomfører dette programmet tilfredsstillende vil likevel stille sterkt til stillinger som mellomleder eller teamleder ved en av våre bedrifter.Som restaurantmedarbeider jobber du i team og primæroppgaven er å yte service for våre gjester og sørge for at de får en fullkommen restaurantopplevelse.Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig.Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre. Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd.Det er deg og ditt ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste.Kontaktperson for stillingenBenny Andre PedersenDaglig leder23362046Kopier telefonnummerKopier e-postadresseOm bedriftenEGON Byporten, midt i Oslo sentrum, søker vi deg som elsker restaurant, og som har lyst til å bli med som Restaurantmedarbeider sammen med de beste i restaurantbransjen - og hos Norges største Egon.SektorPrivatNettstedFacebook