Brenner du for å jobbe med kortreist mat og vil jobbe turnus?

Hurtigruten

  • Oslo
  • Midlertidlig
  • Fulltid
  • 14 dager siden
Er du kokk og ønsker å jobbe med kortreist mat?I 130 år har vi jobbet for å gi gjestene våre uforglemmelige opplevelser, og tilby de vi jobber sammen med et spennende og givende arbeidsmiljø.Vi søker kokker til sesongstillinger med interesse for gode, lokale råvarer og ønske om å jobbe med vårt anerkjente matkonsept Norway 's Coastal Kitchen. Å starte som sesong/vikar gir gode muligheter for fast stilling senere for de rette.Vi jobber knallhardt for autentiske opplevelser med utvikling og implementering av innovative F&B-konsepter som skal skape nye og bedre opplevelser for våre gjester. Samtidig fokuserer vi på å videreutvikle våre medarbeidere slik at vi sammen kan yte service og kvalitet i verdensklasse.Satsingen på lokalmat gjennomsyrer hele flåten vår. Vi samarbeider med lokale leverandører langs hele kysten slik at våre gjester skal få servert så kortreist og smakfull mat som mulig!Kjenner du deg igjen i våre verdier: We Inspire, We Empower, We Care, We Explore? ArbeidsoppgaverProduksjon og bearbeidelse av kald og varm matI samarbeid med ass. kjøkkensjef følge gjeldende menyer, men likevel være en pådriver for utvikling av retter, menyer og anretning iht. Hurtigrutens verdifundament "Norway`s Coastal Kitchen"Renhold i henhold til gjeldende renholdsplanerInformere overordnede om avvik, slik at dette kan håndteres av ansvarligeMedansvarlig for at skipets drifts- og sikkerhetsstyringssystemer følges, herunder påse at IK-mat rutiner blir fulgt opp innenfor ansvarsområdeAnnet forefallende arbeid KvalifikasjonerFagbrev og arbeidserfaring som kokk. Dokumenterbar og relevant erfaring i kokkeyrket (minimum 3 år) kan kompensere for krav til utdanning i midlertidig stilling.Personlig egnethet vil vektlegges.God muntlig engelsk og skandinavisk språk er et krav.Alle ansatte må ha; grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk, krise og passasjerhåndteringskurs samt godkjent helseattest fra autorisert sjømannslege. Det er ikke krav om å ha kursene før du søker på sesongjobb, men vi gjør oppmerksom på at den enkelte må bekoste kursene selv. Personlige egenskaperHa lidenskap for kokkeyrket og kortreist matHøyt fokus på sikkerhetFleksibel med stor arbeidskapasitetLiker å jobbe i team og evner å arbeide godt under pressStrukturert i det daglige arbeidet med et sterkt fokus på kvalitet og detaljerKjenner deg igjen i våre verdier: We Inspire, We Empower, We Care og We Explore Vi tilbyrLage real og skikkelig mat med ferske, lokale råvarer fra hele kystenEn utfordrende stilling der du jobber med en av Norges sterkeste merkevarer sammen med gode kollegaerVariert arbeidshverdag med 1:1 turnus (to rundturer)Kost og losji om bordBetalt reise til og fra avreisehavn, etter avtaleLønn i henhold til tariffavtaleGode forsikrings- og pensjonsvilkårEn unik arbeidsplass med gode kollegaer i alle aldre og sosialt samholdVarierte arbeidsdager med Norges vakreste utsikt Søknadene vurderes fortløpendeVil du vite mer om vårt anerkjente matkonsept Norway`s Coastal Kitchen? Klikk her:
Cooking with Culinary Ambassadors - YouTube #1000jobberOm bedriftenHurtigruten er et norsk rederi og reiselivsselskap som seiler den legendariske kystruten mellom Kirkenes og Bergen, ofte omtalt som «verdens vakreste sjøreise». I tillegg til den tradisjonelle ruten tilbyr Hurtigruten også signatur-rutene Nordkapplinjen, Svalbardlinjen og Hamburg-Nordkapp med en flåte på totalt ti skip.Siden oppstarten i 1893 har Hurtigruten fraktet både lokale passasjerer, viktig gods, kjøretøy og turister trygt til 34 havner langs norskekysten.Hurtigruten er en av Norges største maritime arbeidsgivere, med 1500 sjøfolk og lærlinger om bord. Selskapet samarbeider med lokale leverandører for å servere lokalmat i verdensklasse og tilbyr utvalgte utflukter til sine gjester, i samarbeid med lokale aktører.Miljø og bærekraft står sentralt hos Hurtigruten. I 2009 kuttet Hurtigruten ut tungolje, og flåten består nå av fire hybridskip. Målet er et utslippsfritt skip innen 2030 gjennom det ambisiøse Sea Zero-programmet.SektorPrivatNettsted

Hurtigruten