Vi søker kokk til Herfra på Evenes Lufthavn!SSP står for store deler av matserveringen på norske flyplasser - og nå trenger vi deg med på laget! På Herfra på Evenes Lufthavn serverer vi smakfulle, lokale retter og enkle, friske måltider til reisende fra hele verden.Vi ser nå etter enkokk i 100% fast stilling, med oppstart snarest mulig. Dette er en spennende mulighet for deg som brenner for god mat og ønsker å jobbe i et travelt og variert miljø. Hva du skal gjøre:Tilberede friske og enkle retter med fokus på kvalitetJobbe både på kaldt og varmt kjøkken - inkludert grillBidra til et effektivt og godt arbeidsmiljøSikre gode matopplevelser for våre gjester, hver eneste dag Hvem vi ser etter:Du er matglad, engasjert og liker å jobbe i teamDu har erfaring fra kjøkken - fagbrev er en fordel, men ikke et krav Hva tror vi du som minimum trenger for å lykkes?Du må kunne kommunisere godt på ett av de skandinaviske språkene i tillegg til engelskVed å jobbe på en flyplass vil du bli en del av ulike turnusordninger. Våre åpningstider varierer, som fører til variert arbeidstid.På grunn av sikkerhetsreglene på flyplassen, kreves det at alle ansatte har plettfri vandel og har hatt sammenhengende opphold i Norge eller et annet EØS-land de siste 5 årene Hva tilbyr vi?Karrieremuligheter internt i et stort og internasjonalt selskap.Rabatter på våre utsalgssteder for deg og ditt reisefølge.Interne konkurranser med morsomme premierEn arbeidsplass hvor ingen dager er like.SSP ønsker å være en organisasjon som i størst mulig grad gjenspeiler samfunnets mangfold og sammensetning. Derfor ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver, og vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Alle kvalifiserte søkere oppfordres til å søke.Om bedriftenSSP - The Food Travel Experts - er en ledende operatør av mat- og drikkekonsepter på reiselokasjoner i hele verden. SSP har over 60 års erfaring med å servere reisende gjennom en portefølje av internasjonale og nasjonale brands som er skreddersydd for lokale behov. SSP har for tiden virksomhet i 38 land.I Norge opererer SSP innenfor tre forretningsområder; drift av restauranter, kafeer, kiosker og lounger tilknyttet 15 flyplasser og 2 togstasjoner, drift av kafeer på alle regionaltog, samt flycatering. I Norge har SSP en omsetning på ca. 2 mrd, vi drifter over 30 ulike konsepter/ brands, og jobber hver dag for at vi skal være den beste delen av reisen for våre kunder. Vi driver ca 100 utsalgssteder og noen av våre mest kjente merker er Point, Ritazza og Herfra, mens O'Learys, Starbucks og Yo! Sushi er noen av våre franchise brands.I tillegg drifter vi egne restauranter og kiosker på Island/ Keflavik.SektorPrivat