Vi søker etter en dyktig baker som er ansvarlig for all steking fra kl 21.00-06.00100% Stillingen -3 netter pr uke (Onsdag-Lørdag)Oppstart er kl 21.00 Onsdag kveld og avsluttes kl 06.00 LørdagSamt produsere deigemner(brød) annenhver Søndag.Vi ønsker en baker med erfaring fra automatisert bakeri og Håndverksproduksjon.Vi ønsker at du har : Fagbrev som baker eller tilsvarende jobberfaring.Har stor arbeidskapasitet Er lærevillig, jobber strukturert og målrettet evner og jobbe selvstendig, men må trives i samarbeid med andre bakere. Du som er effektiv, jobber ryddig og trives og jobbe i et hektisk miljø. Videre at du er positiv og imøtekommende. Har en inkluderende holdning, samt du kan dele kunnskap og erfaring med de andre på arbeidsplassen.Må beherske norsk/engelsk flytende og skriftlig.Konkurranse dyktig lønnKontaktperson for stillingenMorten MarcussenDaglig lederKopier e-postadresseOm bedriftenM.Marcussen Eftf AS ble etablert i 1925 og er et moderne bakeri og konditori med 3 egne utsalg og er leverandør til dagligvarebutikker og horeca markedet i Vestfold og Telemark.SektorPrivatNettsted