
Kokk på fartøy
- Ålesund, Møre og Romsdal
- Fast
- Fulltid
- Ha kontroll med beholdning og forbruk av mat og forpleiningsmateriell
- Sørge for tilbereding og servering av mat til mannskapet
- Følge gjeldende rutiner for måltider, hygiene og prosedyrer for samarbeid med motsatt skift
- Bestilling og innkjøp i samarbeid med skipsfører og tilpasset fartøyets drift
- Orden og renhold av bysse, messe og noe fellesareal
- Andre arbeidsoppgaver kan bli tillagt stillingen
- Fagbrev som kokk eller tilsvarende
- Oppdatert sikkerhetskurs etter STCW 2010 og helseattest for sjøfolk
- Kokk må oppfylle krav til å mønstre, og bør kunne vise til tidligere fartstid
- Erfaring fra allsidig og sunt kosthold, samt erfaring med dietter til allergi og spesialmat
- Serviceinnstilt og fleksibel
- God ordenssans, proaktiv
- Godt humør og positiv bidragsyter til det sosiale miljøet om bord
- Gode organisatoriske ferdigheter for å planlegge proviantering innenfor skipets ordinere drift og holde oversikt over proviantlager
- Evne til å opprettholde høy hygienestandard for å sikre trygg matlaging og servering
- Bedriftshelsetjeneste
- Et godt og variert fagmiljø
- Gode velferdsordninger
- Pensjonsordning og fordeler gjennom statens pensjonskasse, se
- Feriehjemsordning ved flere av fyrene til Kystverket
- Stillingen er plassert i kode 1203 fagarbeider m/fagbrev, fra brutto år kr. 530.000,- til brutto kr. 570.000,- avhengig av kvalifikasjoner. Ev. pålagt overtid kompenseres. Tillegg etter gjeldende særavtale for tilgjengelighet og vakt: kr 56 800,-, kostgodtgjørelse kr 16 500,- og 8000,- for fleksibilitet og tilpasning av arbeidstid ved måltider og proviantering. Etter Hovedtariffavtalen i staten tilkommer variable ubekvemstillegg på ca. kr 12 000,-, og tillegg etter HTA § 15 nr. 6 for delt dagsverk (pt. 250,-/dag).