Stipendiatstilling innen Klinisk ernæring
Universitetet i Oslo
- Oslo
- kr 532.200-575.400 pr år
- Fast
- Fulltid
masterstudiet i klinisk ernæring og profesjonsstudiet i medisin.Opptak til doktorgradsprogram er et vilkår for tiltredelse som stipendiat. Søkere bes om å sette seg inn i retningslinjene for opptak ved Det medisinske fakultet. Endelig plan for forskerutdanningen skal være godkjent og avtalefestet senest tre måneder etter tiltredelse. For mer informasjon,Vi ser etter kvalifiserte og motiverte søkere som har personlige forutsetninger for å kunne gjennomføre prosjektet i løpet av stipendiatperioden. Vi tilbyr kompetanseutvikling innen ernæringsforskning i et stimulerende akademisk miljø og med nasjonalt og internasjonalt samarbeid.Arbeidsoppgaver:
- Ansvarlig for planlegging og gjennomføring av prosjektet
- Ansvarlig for litteratursøk og oppsummering
- Ansvarlig for DAGs (directed acyclic graphs) og statistiske analyser som f.eks. multippel lineær regresjon, logistisk regresjon og mixed model analyser
- Bearbeiding og presentasjon av data
- Fullført og bestått mastergrad i klinisk ernæring eller tilsvarende utdanning.
- Mastergraden må inkludere en oppgave minimum 60 studiepoeng.
- Tidligere erfaring med prosjekter innenfor samme målgruppe (pasienter med dyslipidemier) vektlegges.
- Kompetanse og interesse for å jobbe med store datasett og statistiske analyser.
- Tidligere vitenskapelig publikasjoner eller manuskripter innen ernæringsforskning vektlegges.
- Gode norsk og engelsk kunnskaper (muntlig og skriftlig).
- Entusiastisk veiledning i et stimulerende og hyggelig akademisk miljø
- Lønn fra kr. 532 200 til kr. 575 400 avhengig av kompetanse i stilling som stipendiat (stillingskode 1017)
- Fleksibel arbeidstid og
- Trening i arbeidstiden.
- God pensjonsordning og gunstig lån i Statens Pensjonskasse.
- Søknadsbrev
- CV (fullstendig oversikt over utdanning, praksis og faglig arbeid), kopier av vitnemål (inkludert karakterutskrifter) og attester, fullstendig publikasjonsliste.
- Navn på 2-3 referansepersoner, hvem de er og hvordan de kan nås.