Tilkallingsvikar

Sykehuset Telemark

  • Skien, Vestfold og Telemark
  • Midlertidlig
  • Fulltid
  • 23 dager siden
Om stillingenTilkallingsvikar i avdeling ernæring (produksjonskjøkken, anretning, kantine), Sykehuset Telemark HF - Skien, Porsgrunn og Notodden.Avdeling ernæring er sykehusets leverandør av mat til pasienter, ansatte og besøkende.
Vårt strategiske mål er rett mat til rett pasient i rett tid. Der vi skal sikre god pasientbehandling gjennom et godt mattilbud som fremmer god helse.I den forbindelse søker vi nå etter fleksible og matglade tilkallingsvikarer som vil bidra til å gi våre pasienter og pårørende den beste kvalitet og service.Er du student/ deltidsstudent eller bare ønsker å ha en jobb på dagtid, der du ha regi på når du har anledning til å jobbe, vil denne stillingen kanskje passe perfekt for akkurat deg.Arbeidssted vil være i våre kantiner, anretninger og produksjonskjøkken på Sykehuset Telemark, Skien, Porsgrunn og Notodden.Kantine og produksjonskjøkken: mandag til fredag, 07:00 - 15.00
Anretning: mandag til søndag, 08:00 - 16:00 med arbeid hver 3 helgTiltredelse snarest. Aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende til intervju.Vi håper du har du lyst til å jobbe som tilkallingsvikar hos oss i avdeling ernæring. Så registrer din søknad i dag. Det gjør du ved å klikke på Søk på stillingen. Husk å fylle ut både søknad og CV. Vi vil gjerne høre fra deg.Alle søkere må benytte Webcruiter. Attester og vitnemål må lastes opp som vedlegg i PDF format og legges ved søknaden. Opplysningene i CV- og rekrutteringsdatabasen oppbevares i henhold til EUs personvernforordning/GDPR (EU 2016/679).NøkkelinformasjonSøknadsfrist:30.09.2025Arbeidsgiver:Sykehuset Telemark HFStillingstittel:TilkallingsvikarStillinger:3Heltid / Deltid:DeltidAnsettelsesform:Tilkalling / TimebasisStillingsprosent:0Webcruiter-ID:4991573446Startdato:11.08.2025Sosial deling :Arbeidsoppgaver
  • Ferdigstillelse av varme og kalde retter og servering av måltider
  • Klargjøring og salg av varm og kald mat i vår kantine
  • Oppvask og renhold
  • Logistikk av matvarer
  • Følge de retningslinjer som gjelder
Kvalifikasjoner
  • Erfaring fra kjøkkenarbeid er ønskelig
  • Erfaring fra direktesalg er en fordel (Buffèt og kassesalg)
  • Beherske norsk språk skriftlig og muntlig for en forsvarlig yrkesutøvelse
Personlige egenskaper
  • Evne til å arbeide selvstendig og i samarbeid med andre
  • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig
  • Du er faglig interessert, initiativrik og tar ansvar for egen læring
  • Du er serviceinnstilt, strukturert og ansvarsbevisst
  • Du deler våre verdier; kvalitet, respekt og trygghet
  • Serviceinnstilt, og ha fokus på kvalitet
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø
  • God fysisk form
Vi tilbyr
  • Lønn etter tariff
  • Intern opplæring
  • En spennende jobb i en aktiv og matglad avdeling
  • Gode muligheter for faglig- og personlig utvikling
  • Velferdstilbud til ansatte
  • Alle ansatte ved Sykehuset Telemark omfattes av gode pensjons- og forsikringsordninger kompetanseplaner, opplæring og veiledning
  • Gode muligheter for faglig- og personlig utvikling
  • Alle ansatte ved Sykehuset Telemark omfattes av gode pensjons- og forsikringsordninger.
Sjekk gjerne ut vår hjemmesideAdresse: Ulefossvegen 55, 3730 Skien, NorgeKontaktinformasjonBjørn HalvorsenSeksjonsleder - AnretningWenche Kristine R, RøstadSeksjonsleder -Produksjonskjøkken Skien og NotoddenMichelle EspeliSeksjonsleder - kantinedriftOm arbeidsgiverenService og systemledelse har ansvaret for støtte og servicetjenester ved Sykehuset Telemark.Klinikken har om lag 300 årsverk og dekker tjenestene innen Medisinsk teknologi, Innkjøp og logistikk, Renhold-tekstil-interiør, Dokumentasjonssenter-resepsjon, Ernæring og Pasientreiser og drifter sykehusets barnehage.Service og systemledelse skal bidra til en fremtidsrettet utvikling av sykehuset. Vi er opptatt av kompetanseutvikling innenfor våre fagfelt og vil kontinuerlig arbeide for å utvikle vårt tjenestetilbud i samsvar med sykehusets behov.

Sykehuset Telemark