Er du vår nye assisterende kjøkkensjef / SOUSSJEF

KLAEKKEN HOTELL ANS

  • Hønefoss, Viken
  • Fast
  • Fulltid
  • 10 dager siden
Klækken Hotell er et familieeid hotell som har vært en viktig møteplass for både private og bedriftskunder i mange år. Vår matfilosofi er en sentral del av vår identitet, og vi er stolte av å tilby både lokal og sesongbasert mat laget med kjærlighet og dyktighet. Vi arrangerer et bredt spekter av arrangementer, fra kurs og konferanser til bryllup, jubileer og festlige selskap.Vårt kjøkken er hjertet i hotellet, og vi ønsker nå å styrke teamet med en dedikert SOUSSJEF som kan bidra til å utvikle vårt kulinariske tilbud.Er du en engasjert og erfaren SOUSSJEF med lidenskap for matlaging?Arbeidsoppgaver:
  • Matproduksjon og meny-utvikling til ulike arrangementer, fra kurs og konferanser til bryllup og selskaper
  • Sikre høy kvalitet og effektiv matproduksjon, samtidig som du bidrar til en positiv og inspirerende arbeidskultur på kjøkkenet
  • Samarbeide tett med de ansatte på kjøkkenet og andre avdelinger for å sikre at alle gjesters behov blir møtt
  • Sørge for at alle hygiene- og sikkerhetsrutiner blir fulgt
  • Bidra til utvikling av vårt gastronomiske konsept og holde oss oppdatert på trender innen mat og drikke
  • Bestillinger og oppfølging av leverandører
  • Medansvar for lagerkontroll, innkjøp og varetelling
  • Soussjef jobber turnus med vakter morgen, kveld og annenhver helg, og trer ellers inn ved behov
Vi ser etter deg som:
  • Har solid erfaring som kokk, soussjef eller lignende, gjerne fra hotell- eller restaurantbransjen
  • Du er kreativ og har en ekte lidenskap for mat
  • Trives med å jobbe selvstendig, er proaktiv og finner gode løsninger
  • Har fokus på kvalitet og effektivitet, og kan håndtere hektiske arbeidsdager
  • Samarbeider godt med ditt team, har godt humør og er glad i å skape god stemning
  • Har gode kunnskaper om mattrygghet og hygiene
  • Fagbrev som kokk
  • Behersker norsk eller engelsk flytende, både muntlig og skriftlig
Vi tilbyr:
  • Muligheten til å påvirke og utvikle kjøkkenet og matopplevelsen for våre gjester
  • Et dynamisk arbeidsmiljø med et team av dyktige og engasjerte kolleger
  • Gode utviklingsmuligheter i et familieeid selskap
  • Konkurransedyktige betingelser
Er du klar for en spennende utfordring? Vi ser frem til å høre fra deg!Vi samarbeider i denne prosessen med Skagerak Consutling AS.
Ta kontakt med rådgiver i Skagerak Consulting AS, Linda Brusletto tlf: 416 76 428 / eller Per Bjerk, tlf: 481 55 446 / for mer informasjon.Søknader behandles fortløpende.MERK! For å unngå bedrageriforsøk, vil vi presisere at vi aldri ber om BankId-informasjon i søknadsprosessenSkagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft. Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.noKontaktpersoner for stillingenLinda BruslettoSeniorrådgiver41676428Kopier telefonnummerKopier e-postadressePer BjerkSeniorrådgiver48155446Kopier telefonnummerKopier e-postadresseOm bedriftenPå Ringerikes tak, ved foten av Nordmarka finner du ærverdige Klækken Hotell, kun en snau times kjøretur fra både Oslo og Gardermoen. Hos oss blir du ønsket velkommen i vakre omgivelser og en helt unik historie - kombinert med moderne og fleksible konferansefasiliteter. Gjennom mange år er vårt kjøkken kjent for sin høye matprofil. Måltidene skapes med innlevelse og profesjonalitet. Derfor skal håndverk, tillit og respekt alltid være med i grytene når våre eminente kokker tilbereder den velsmakende maten vi er kjent for.SektorPrivat

KLAEKKEN HOTELL ANS