Kokk
SJOLOFTET
- Vestfold og Telemark
- Fast
- Fulltid
- Produksjon og anretning av mat fra vår a la carte meny - både for restauranten og take-away/ utkjøring.
- Sørge for at all mat som serveres er av høyeste kvalitet når det gjelder råvarer, smak og presentasjon.
- Veilede øvrig hjelpepersonell på kjøkkenet, slik som pizzakokker/ pizzasjåfører.
- Bidra til å opprettholde et godt internkontrollsystem for kjøkkenet ift. renhold, produksjon og matsikkerhet.
- Fagbrev som kokk med gode kunnskaper om råvarer og IK-mat
- Relevant erfaring fra a la carte/ restaurantkjøkken - minimum 5 år
- Forståelse for kjøkkenøkonomi
- Beherske engelsk språk - både muntlig og skriftlig
- Matinteressert
- Blid og utadvendt
- Serviceinnstilt
- Fleksibel
- Gode samarbeidsevner
- Evne til å jobbe raskt, selvstendig, strukturert og systematisk under press.
- Evne til å gi og motta konstruktive beskjeder/ veiledning
- Hyggelig arbeidsmiljø
- Stabil og trygg jobb
- Gode arbeidsbetingelser
- Veletablert restauranthus med erfarne drivere
- Flotte restaurantlokaler med flere uteserveringer
- Stort kjøkken som var nytt i 2017