Daglig leder Kompis Byåsen
Kompis restauranter
- Trondheim, Trøndelag
- Fast
- Fulltid
- Sørge for at restauranten leverer topp kvalitet på mat, service og gjesteopplevelse
- Bygge og utvikle et sterkt team, inkludert rekruttering og opplæring av medarbeidere
- Ha ansvar for restaurantens økonomi, inkludert budsjettering og resultatoppfølging
- Skape et godt arbeidsmiljø med høyt engasjement og trivsel
- Jobbe aktivt for å øke synlighet og salg, både i restauranten og via bedriftsmarkedet
- Du har guts og kremmerånd – du får ting til å skje
- Du trives med ansvar og har et sterkt eierskap til resultater
- Du er en lagspiller som bygger gode relasjoner med ansatte og gjester
- Du ser nye muligheter og evner å omsette dem til handling
- Du er strukturert, men har også en god dose fleksibilitet og driv
- Et gjennomarbeidet konsept med en sterk merkevare i ryggen
- Grundig opplæring, tett oppfølging og utviklingsmuligheter
- En arbeidshverdag med mye ansvar og frihet
- Muligheten til å påvirke og skape en restaurant der folk trives – både ansatte og gjester
Send oss en søknad og fortell hvorfor du er vår nye kompis. Vi gleder oss til å høre fra deg!Vil du vite mer før du søker?
Ta kontakt med Regionleder Monica Smenes på tlf. 924 58 398 eller HR Business Partner Siv Mykland på tlf. 995 85 052Lær mer om Bitastad og hvordan de gir trygghet til franchisetakere ved å trykke .Sjekk ut vår karriereside og alle våre ledige stillinger ved å trykke - da vil du få et enda større innblikk i hvordan det er å jobbe i Kompis 🍕Om KompisKompis ble startet av fire gode venner i 2016. Målet vårt er å være en kul kompis for folk i nabolaget. Sørge for at de alltid føler seg velkommen - og servere dem skikkelig god burger, digg pizza og himmelske milkshakes. I ryggen har vi Bitastad, som er det råeste veksthuset for serveringskonsepter. Samarbeidet internt i Kompis og med de øvrige restaurantkjedene i Bitastad gir oss et smørbrød av fordeler - som selvfølgelig kommer både gjestene og medarbeiderne til gode.Kompis åpnet sin første restaurant på Byåsen i Trondheim i 2017 og ble fort en familiefavoritt. Bak konseptet Kompis står gründerne Tom, Kenneth og Øistein - tre trøndere med lidenskap for god mat og topp service.