Engasjert Matvert

HELSE BERGEN EIENDOM AS

  • Bergen, Vestland
  • Fast
  • Deltid
  • 2 dager siden
Helse Bergen søker engasjerte og dyktige matvertar til teamet vårt og har ledig følgande stillingar: 16% fast stilling med arbeid kvar fjerde helg og ein kveld ca annankvar veke. Denne stillinga er kun kveldsarbeid.Arbeidstid er ukedager 14.45-21.00 og lørdag og søndag 14.45.-21.00.Hospitaldrift leverer ikkje-medisinske tenester og produkt til kjerneverksemda som behandlar pasientar. Avdelinga har 790 engasjerte medarbeidarar, har eit breitt samansett fagmiljø og geografisk spreiing. Forbetrings- og serviceundersøking viser at me har nøgde medarbeidarar og brukarar.Helse Bergen har gjennom satsinga si på ernæring vedteke etablering av Spisestua. Dette er eit konsept der kjøkkenfagleg personell slutt-tilverkar maten til pasientane ute i klinikken. Målet er at kjøkkenfagleg personell skal komma i nærare kommunikasjon med pasienten for å tilpassa kvar enkelt ernæringsbehovet sitt. Hospitalsdrift Matforsyning har ansvar for matstovene som finst for fleire avdelingar.Matstovene er open frå kl. 07:00-21:30 alle dagar. Her ønsker vi å tilby pasientane freistande mat i hyggelege omgjevnader. Vi ønsker å bidra til at måltidet blir eit av dagens høgdepunkt for pasientane. Matvertane tar seg av bestilling, slutt-tilverking, anretning av mat, oppvask og rydding. Per i dag er det 21 matstover, 10 matstover i sentralblokka, 1 i Parkbygget, 5 i Glasblokkene, 1 på Nordås og 1 i Sandviken.Arbeidsoppgåver
  • Bidra med matomsorg til pasientar
  • Bestilling, tillaging og servering av måltid
  • Reinhald, oppvask og rydding
Kvalifikasjonar
  • Gode kommunikasjonsevner: Du må kunne kommunisere godt på norsk, både skriftleg og munnleg
  • Erfaring frå kjøkken/kantine: Tidlegare erfaring i ei liknande rolle. (søkar med fagbrev som kokk blir føretrekt)
  • Kjennskap til IK-mat: Du må ha forståing for internkontroll og kvalitetssikring i matlaging
  • Gode IT-kunnskapar: Du må vere komfortabel med bruk av dataverktøy og programvare
  • Matfagleg interesse: Du har ei sterk interesse for mat og ernæring
Personlege eigenskapar
  • Fagleg interesse og engasjement
  • Serviceinnstilt og imøtekommande
  • Trivast med å jobbe både sjølvstendig og i samarbeid med andre
  • Strukturert og nøyaktig
  • Vere fleksibel og kunne arbeide i eit hektisk miljø
  • Ha respekt for kvar enkelt pasient
  • Evne til å arbeide målretta med arbeidsoppgåvene
Vi tilbyr
  • Spennande arbeidsplass der eit av våre satsingsområde er: "MAT SOM MEDISIN"
  • Lønn i samsvar med gjeldande overeinskomst
  • Gode pensjons- og forsikringsordningar
  • Høgt fagleg nivå
Vi oppfordrar alle søkarar til å nytte Vitnemålsportalen for å laste opp verifiserte vitnemål og karakterutskrifter, der det er mogleg. Har du utdanning frå utlandet, legg ved godkjenning frå Direktoratet for høgare utdanning og kompetanse.Kontaktinformasjon Arve Haga, Seksjonsleiar, +47 55977474
Åge Nilsen, Leiar/fagleiarArbeidsstad Haukelandsveien 22
5021 BergenNøkkelinformasjon: Arbeidsgivar: Helse Bergen HFReferansenr.: 5007745449
Stillingsprosent: 16%
Fast
Startdato: 01.10.2025
Søknadsfrist: 28.09.2025Kontaktpersoner for stillingenÅge NilsenLeiar/fagleiarArve HagaSeksjonsleiar+47 55977474Kopier telefonnummerOm bedriftenHelse Bergen, Haukeland universitetssjukehus, har nærare14.000 tilsette som har som mål å gi best mogleg helsehjelp til pasientane våre, og rett opplæring til pasientar og pårørande. Kvart år behandlar vi over 900.000 pasientar og bidreg i utdanninga av fleire tusen helsearbeidarar. Forsking og innovasjon er og viktige oppgåver i sjukehuset. Les meir på eller facebook.
Helse Vest skal så langt som råd avspegle mangfaldet i befolkninga. Vi ønsker å rekruttere medarbeidarar uavhengig av kjønn med ulik kompetanse, fagkombinasjonar, livserfaring og perspektiv for å bidra i spesialisthelsetenesta.SektorOffentligNettsted

HELSE BERGEN EIENDOM AS