Er du vår neste restaurantsjef - med lidenskap for både folk og mat?
- Bergen, Vestland
- Fast
- Fulltid
- Jobbe i et unikt og naturskjønt miljø som inspirerer både gjester og ansatte
- Mulighet til å jobbe med lokale råvarer og et nøye kuratert vinkart
- Bidra aktivt til utviklingen av restauranten og hele konseptet - fra meny til arrangementer
- Bli en del av et engasjert team som setter gjestene først og trives med å lære og utvikle seg
- Lede og inspirere restaurantteamet med profesjonalitet og engasjement
- Sikre topp service og gjestetilfredshet - hver dag
- Videreutvikle menyer, drikke- og vinkonsepter samt arrangementer i samarbeid med kjøkkensjefen
- Ha ansvar for daglig drift med fokus på kvalitet, bærekraft og lønnsomhet
- Har ledererfaring fra restaurant, hotell eller serveringsbransjen
- Er strukturert og organisert, samtidig som du elsker den kreative siden ved mat og opplevelser
- Kan motivere teamet gjennom nærvær, støtte og tydelige mål
- Har ekte lidenskap for mat, vin og mennesker
- En spennende og utfordrende stilling i en unik og historisk setting
- Muligheten til å videreutvikle en veletablert restaurant med fokus på kvalitet og lokale råvarer
- Gode muligheter for personlig og faglig utvikling, inkludert videreutvikling av vår vinkjeller
- Konkurransedyktige betingelser etter avtale
- Et dedikert team og en arbeidsplass hvor ingen dager er like