Vi søker kokk til vårt institusjonskjøkken
FYLLINGSDALEN BEHANDLINGSSENTER
- Fyllingsdalen, Bergen
- Fast
- Deltid
- Produksjon av lunsj, middag og dessert
- Produksjonsmetoden er for det meste kok/server, noe kok/kjøl
- Daglig renhold på kjøkkenet
- IK-mat/HACCP
- Varemottak
- Fagbrev som ernæringskokk/kokk
- Må ha god skriftlig og muntlig norsk fremstillingsevne.
- Fremmedspråklige søkere må kunne dokumentere norsk språk nivå B2
- Fremmedspråklige søkere må være NOKUT godkjent.
- Ønskelig med erfaring fra produksjonskjøkken
- Må beherske de vanlige dataverktøyene
- Personlig egnethet vil bli vektlagt
- Gyldig arbeids- og oppholdstillatelse
- Du er kompetent, åpen, pålitelig og engasjert
- Du er selvstendig og dedikert, og har god kompetanse innenfor fagområdet
- Du er dyktig på kommunikasjon og er en sterk relasjonsbygger
- Du er positiv og serviceinnstilt, har godt humør, inspirerer og får andre til å blomstre
- Du er fleksibel, løsningsorientert og nysgjerrig
- Du bidra til et godt arbeidsmiljø
- Du trives med å jobbe i team
- Du er helsemessig egnet til arbeidet
- Et godt arbeidsmiljø
- En spennende og utfordrende arbeidsplass i stadig utvikling
- Støttende ledelse og dyktige kollegaer
- Høyt faglig nivå
- Gratis innendørs parkering for sykkel og bil
- Gode bussforbindelser
- Årslønn etter tariff
Sigrid Eilifsen, Enhetsleder,Arbeidssted Dag Hammarskjolds v. 98
5144 FyllingsdalenNøkkelinformasjon: Arbeidsgiver: Bergen kommuneReferansenr.: 5012348532
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 19.09.2025Kontaktpersoner for stillingenSigrid EilifsenEnhetslederKopier e-postadresseJanne Kårevik53032911Kopier telefonnummerOm bedriftenBergen kommune søker motiverte medarbeidere som er kompetente, åpne, pålitelige og samfunnsengasjerte. Kvalitet i tjenestene skapes gjennom godt arbeidsmiljø og mangfold blant ansatte.SektorOffentligNettsted