
MAX søker assisterende restaurantsjefer
- Oslo
- Fast
- Fulltid
- Sikre at restauranten leverer på definerte mål i målstyringer og forretningsplan ved å gjøre dem om til lokale mål og handlingsplaner
- Jobbe spesielt for at restauranten når de fastsatte målene innen de seks fokusområdene, som er: kvalitet, kundeservice, hurtighet, renslighet, salgsfremmende tiltak samt kostnadskontroll/lønnsomhet
- Jobbe med entreprenørmessig planlegging av personell og tidsplaner, salg, lokal markedsføring, renovering og vedlikehold
- Utarbeide prognoser for salg og arbeidstimer samt handlingsplaner for å nå disse målene
- Jobbe med daglig oppfølging og kontroll av varer når det gjelder svinn, lager/innkjøp og håndtering
- Bygge et vinnende team ved å rekruttere, lære opp, coache og motivere medarbeiderne, slik at restauranten lever opp til og overgår gjestenes forventninger
- Gå foran med et godt eksempel ved å delta aktivt i driften