Hva vi ser etter HVEM ER DU?Du er ansvarsbevisst, engasjert og entusiastiskDu har stå-på viljeDu er stolt av yrket dittDu liker høyt tempoDu har god holdning og moralHar relevant erfaring fra kjøkkenArbeidsoppgaverSom kokk på Egon innebærer det å jobbe for at våre gjester får en fullkommen totalopplevele ved sitt besøk ved Egon Restaurant.Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i alle oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd.Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. ARBEIDSOPPGAVER ER :VaremottakProduksjon av hjemmelagde sauser og dressingerStykking av kjøtt og annen mice en place forberedelserTilberedelse á la carte i henold til Egons menyDeltid/ heltidHAACP/IK MAT rutinerVi tilbyrFleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.Kontaktperson for stillingenAndy BrownKjøkkenleder23362026Kopier telefonnummerKopier e-postadresseOm bedriftenEGON Restaurant Byporten -- midt i hjertet av Oslo, like ved Oslo S og det pulserende bylivet. På Byporten, et knutepunkt for reisende og lokale besøkende, ønsker vi å ta deg med på en minneverdig matopplevelse i en travel bySektorPrivatNettstedFacebook