Vi er en engasjert gjeng med mye energi som brenner for å gi folk kaker og bakverk med god smak og kvalitet. Vi har mye å gjøre i konditoriet og søker etter en som kunne tenke seg å bli med på laget! Egenskaper og kvalifikasjoner vi ser etter
Du er serviceinnstilt og liker å gi kundene en fin opplevelse
En god lagspiller med et positivt sinn
Et øye for detaljer med ønske om å holde høy kvalitet på varene
Interessert i videreutdanning/kurs i faget
Det kan bli mye å gjøre innimellom, så du må ha en god evne til å håndtere stress og høyt arbeidstempo
Tør å ta styringen og er opptatt av å ha kontroll
Kan jobbe heltid
Minimum 18 år
Kan snakke norsk og/eller engelsk
Du vil få mange små og store arbeidsoppgaver, men de du vil treffe på mest er:-- Forberedelse og produksjon av konditorvarer-- Varebestillinger og varehåndtering-- Håndtere kakebestillinger-- Aktivt jobbe for å redusere matsvinn-- Rydding og renhold Vi tilbyr-- Unikt samhold preget av god energi, samarbeid, stolthet og tillit-- Lære å ta del i beslutningsprosesser, varebestillinger og annet administrativt-- Personlig og faglig utvikling i konditorfaget-- Et sertifisert håndverksbakeri som bruker norske råvarer, opprettholder håndverkstradisjoner, har faglært arbeidskraft og er en godkjent læringsbedrift.-- Full opplæring og oppfølging-- Tett kontakt med administrasjonSe filmen: https://www.youtube.com/watch?v=9VWdtu9Dx-cKontaktperson for stillingenKarl Petter NordbyDaglig leder92816954Kopier telefonnummerKopier e-postadresseOm bedriftenTradisjonelt bakeri og konditori som lager kaker, boller og surdeigsbrød. Vi er en familiebedrift som har holdt på siden 1908. Grunnlagt av Karl Paul Nordby som åpnet sitt første utsalg på Tøyen. Vi har i dag 26 kaféer i Oslo og omegn med bakeri og hovedkontor på Hauketo. Bakeriet er et sertifisert håndverksbakeri. Håndverksbakeri er en sertifisering som skal tydeliggjøre for forbrukerne de bakerier som er med på å opprettholde en ekte håndverkstradisjon i Norge. Disse bakeriene satser på fagutdanning gjennom å være godkjent lærebedrift med lærlinger, har en stor andel faglært personale i produksjonen, opprettholder håndverkstradisjoner og bruker norske råvarer. Som medlemmer av et fellesskap, jobber disse bedriftene for at den norske baker- og konditorbransjen kan fortsette å levere godt, norsk kvalitetshåndverk til forbrukeren.SektorPrivatNettsted